PUBLIC_06

fáze: realizace rok: 2021 foto/vizu: foto: Filip Györe

Návrh a realizace konverze staré garáže s přilehlým rodinným domem na školící akademii Davines se zázemím. V průběhu návrhu byl kladen důraz na přírodní materiály. Stávající rodinný dům byl zateplen a propojen s garáží krčkem (tmavě šedé barvy). Objekt původní garáže je taktéž zateplen a doplněn cedrovým dřevěným obkladem. Okenní otvory doznaly změn aby lépe odpovídaly současným potřebám. Díky snížení parapetů jsme v interiéru vytvořili celoobvodový parapet, který je v ideální výšce pro případné sezení. Nevzhledné obvodové zdi byly nabíleny a akademie je doplnila velmi decentní firemní grafikou. I parter okolo objektu doznal celkové rekultivace.

V interiéru jsme použili bílou, černou a šedou. Dřevodekor je zastoupen březovou multiplex překližkou. Jako protipól přiznanému a původnímu betonovému stropu byla zvolena betonová stěrka architop.

další projekty